Genieten in je tuin!

ALLES OVER BESTRIJDING VAN ONGEDIERTE EN ONKRUID

Bestrijding ongedierte en onkruid. In Nederland zijn er helaas problemen met ongedierte. Een slecht onderhouden tuin trekt beestjes aan en dan zit je toch minder ontspannen op het terras. De natuur zorgt ook op andere manieren voor overlast. Zo kan onkruid langzaam de overhand krijgen in jouw tuin. Wij geven hier tips voor het bestrijden van zowel ongedierte als onkruid. Zo kun jij eindeloos genieten van een goed verzorgde tuin. Overlast voorkomen kun je helaas nooit helemaal, maar met onze tips neem je het euvel voor het grootste gedeelte weg.

Tuinproducten | Blog Alles Over Bestrijding Van Ongedierte En Onkruid

DRIE TIPS BIJ HET BESTRIJDEN VAN ONGEDIERTE

Onze adviezen op een rij:

  1. De belangrijkste manier om ongedierte te bestrijden is door jouw tuin en woning goed schoon te houden. Veel ongedierte komt af op etensresten en andere rommel. Hierdoor voorkom je veel problemen.
  2. Pleeg regelmatig onderhoud. Denk hierbij met name aan snoeien. Als er veel dichte struiken in je tuin staan kan ongedierte zich gemakkelijk nestelen. Denk daarbij niet alleen aan insecten, maar ook aan muizen, ratten en vogels.
  3. Veel overlast? Overweeg dan om deskundige ongediertebestrijding in te schakelen. Deze vormen zich een passend beeld van jouw tuin en nemen aan de hand daarvan maatregelen.

DRIE TIPS BIJ HET BESTRIJDEN VAN ONKRUID

Nog eens drie tips op een rij:

  1. Verwijder regelmatig het onkruid. Zo zorg je dat het oppervlakte schoon blijft en dat de groei binnen de perken blijft. Dit hoeft gelukkig niet tijdens de winter, maar tussen maart en oktober is het verstandig regelmatig even aan de slag te gaan.
  2. Laat eventueel jouw tuin behandelen door een deskundige. Deze gaat voor een complete aanpak en kan jouw tuin voor langere tijd onkruidvrij maken. Dit zorgt voor een nette en rustige uitstraling.
  3. De traditionele methode is om onkruid met de hand te verwijderen. Tegenwoordig zijn er echter ook gadgets die helpen om onkruid te verbranden en het vast te pakken. Vind je het een vervelende klus? Doe dan onderzoek op internet naar de beste onkruidbestrijder voor jou.
Tuinproducten | Blog Alles Over Bestrijding Van Ongedierte En Onkruid .2

CONCLUDEREND OVER BESTRIJDING BESTRIJDING ONGEDIERTE EN ONKRUID

Hierboven hebben we duidelijk gemaakt dat onze tuin helaas gevoelig is voor invloeden van buitenaf. Ongedierte kan snel de overhand krijgen als jij regelmatig buiten eet. Met onze tips kun je deze dieren zo goed mogelijk bestrijden. Het verwijderen van onkruid geeft een nette tuin die uitnodigend werkt en die je met trots laat zien. Veel succes met het aan de slag gaan in jouw tuin!

Tuinproducten | Blog Alles Over Bestrijding Van Ongedierte En Onkruid .3
Scroll naar top