Genieten in je tuin!

Een blokhut gemaakt van duurzaam gekweekt hout van topkwaliteit

Voor wie een ruime tuin heeft en extra leef-, hobby- of werkruimte kan gebruiken is een blokhut een ideale oplossing.  Blokhutten zijn niet hetzelfde als een tuinhuis. Een tuinhuis wordt vaak gebruikt als schuurtje, waar leefcomfort net wat minder belangrijk is. Bij een tuinhuis is de kwaliteit van de gebruikte materialen daarom wat minder goed. De wanden van blokhutten zijn doorgaans 10 centimeter dik en bieden meer comfort. Wie een blokhut laat bouwen waar het hele jaar door gebruik van wordt gemaakt, kan isolatie in de muren doen. Dan heb je helemaal geen last meer van tocht en kost het weinig energie om de hut te verwarmen.

Tuinproducten | Blog Een blokhut gemaakt van duurzaam gekweekt hout van topkwaliteit

DUURZAAM

Blokhutten worden gemaakt van duurzaam gekweekt hout van topkwaliteit. Daardoor mag je ervan uit gaan dat blokhutten tientallen jaren met veel plezier gebruikt kunnen worden. Dat is veel langer dan een tuinhuisje meegaat. Bij een blokhutten zal het hout niet kromtrekken. Als de hut op een goede manier is geconstrueerd en goed wordt onderhouden zal het hout niet aangetast worden door regenwater of schimmels. Je hoeft dus ook niet bang te zijn voor lekkage. Blokhutten worden vaak geassocieerd met ruw afgewerkte materialen. Bij de huidige generatie blokhutten zijn alle houten delen netjes afgewerkt.

Tuinproducten | Blog Een blokhut gemaakt van duurzaam gekweekt hout van topkwaliteit .3

MODELLEN

Een blokhut is verkrijgbaar in een groot aantal standaard modellen. Maar die passen vaak net niet op de plek of in de situatie waarvoor je de blokhut wilt gebruiken. Gelukkig kun je daarom je blokhut helemaal op maat laten maken. Een maatwerk blokhut kan bestaan uit een standaard model, maar met de ramen of de deuren op een andere plek. Het is ook mogelijk om een blokhut volledig op maat te laten ontwerpen en bouwen. Je bent er dan van verzekerd dat je een uniek product krijgt van topkwaliteit, waar je vele jaren plezier van zult hebben.

Tuinproducten | Blog Een blokhut gemaakt van duurzaam gekweekt hout van topkwaliteit .2
Scroll naar top