Genieten in je tuin!

Borders

Een mooie bloemrijke Border waarbij de beplanting precies bij elkaar past en die zorgt voor bloeiende planten gedurende het hele jaar. Border beplanting is kant en klaar te koop, zodat je ze zelf alleen nog in de Border hoeft te plaatsen. Je kunt de Borders ook online kopen en vervolgens door een hovenier in je tuin laten zetten.  

Tuinproducten | Borders

Creëer direct een andere sfeer!

Een border als grens in je tuin

Borders in de tuin zijn gedeelten die vol staan met beplanting. Hoe je Border er precies uit ziet, maakt eigenlijk niet uit. Er kunnen allerlei planten in een Border geplaatst worden. Samen maken die planten en bloemen je Border. Meestal is een Border een rechthoekige strook. Deze loopt dan bijvoorbeeld langs de muur of schutting van je tuin. Daarmee geeft het dus een grens aan, vandaar waarschijnlijk ook de naam border. Maar Borders kunnen ook op andere plekken in de tuin aangelegd worden. Dat is geheel aan jou. Ook de bloemen en planten die onderdeel zijn van de Borders bepaal je zelf. Of je laat dit bepalen door iemand die verstand heeft van tuinarchitectuur en bloemen. Een hovenier bijvoorbeeld. Deze kan je ook helpen met wat voor beplanting je beter wel of niet in je Border kunt plaatsen. Dat ben je natuurlijk niet verplicht.

Gemakkelijk borders realiseren

Misschien wil je heel graag een Border in je tuin, maar heb je echt geen idee wat je mooi of fijn zou vinden. Wat voor jou prettig is, hangt natuurlijk ook af van het onderhoud. Sommige beplanting vereist weinig aandacht, andere weer meer. Ook kunnen Borders wel of juist niet op een zonnige locatie geplaatst worden. Dat beïnvloedt ook welke beplanting wel of niet praktisch of mooi is voor je Border. Dit kun je overleggen. Op vochtige plaatsen zijn natte Borders weer een mogelijkheid. Je kunt Borders ook online bestellen. Je schakelt dan extern ook nog een hovenier in die direct je Border kan plaatsen. Je zou zelfs kunnen overleggen of de hovenier terug wil komen voor het nodige onderhoud van de Border. Zo zorg je voor een mooie Border, zonder dat je er zelf veel moeite in hoeft te investeren.

Tuinproducten | Borders .2

Borders creëren die bij je past

Om een mooie Border te creëren die past bij de uitstraling van de gehele tuin is het leuk en goed om eerst voldoende informatie te lezen over de mogelijkheden. Zo heb je straks exact de Border die bij jullie past!

Tuinproducten | Borders .3
Scroll naar top