Genieten in je tuin!

alles over Carports

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Tuinproducten | Alles Over Carports

Voeg je koptekst hier toe

Carports zorgen ervoor dat je auto beter wordt beschermd tegen weersinvloeden en vuil dat door de lucht vliegt. In de zomer wordt de lak van de auto beter beschermd tegen de schadelijke stralen in het zonlicht. In de winter blijft je auto beter vrij van sneeuw. En bij nachtvorst is de kans dat je de ramen ’s morgens schoon moet krabben een stuk kleiner als je auto onder een carport staat. Carports zijn ook een aanwinst voor je woning. Hij zorgt ervoor dat de woning meer waard wordt. Daarnaast is een goed geplaatste mooie kwaliteit carport een sieraad voor je huis.

WAAR IS PLEK VOOR EEN CARPORT?

Als je een carport wilt plaatsen bij je woning heb je veel keuzevrijheid. Hij kan los staan van de woning boven de oprit. Maar je kunt er ook voor kiezen om de carport met één of twee kanten aan de woning vast te maken. Als je dat op een slimme manier doet zorgt dat voor extra schaduw in de zomer en voor extra bescherming tegen regenwater bij heftige buien. Bij het selecteren van een carport moet je rekening houden met de constructie en de sterkte van de materialen, om te voorkomen dat er bij extreem weer schade ontstaat.

Tuinproducten | Alles Over Carports .2

WELKE MATERIALEN

De meest gebruikte materialen voor een carport zijn aluminium en hout. Hout heeft als voordeel dat het snel en gemakkelijk op maat kan worden gemaakt. Met hout kun je daarom een carport bouwen die helemaal past bij jouw woning en oprit. Wat betreft de constructie zijn twee dingen van belang. Ten eerste moet het dak moet sterk genoeg zijn om een flink pak sneeuw te kunnen dragen en om bij een hevige regenbui het water snel genoeg af te voeren. Een losstaande carport vangt veel wind. Daar moet hij goed tegen bestand zijn.

Tuinproducten | Alles Over Carports .3
Scroll naar top