Genieten in je tuin!

GEBRUIK EEN DRUKSPUIT OM JE TUIN GRONDIG SCHOON TE MAKEN

Een drukspuit is ideaal voor het schoonmaken van stenen of ander hard materiaal met aanslag erop. Ooit stenen met hardnekkige aanslag of mos proberen schoon te maken met een waterslang? Precies, dat werkt dus niet zo goed. Een drukspuit, zoals je al aan de naam kunt aflezen, spuit met een hoge druk water uit de slang, waardoor aanslag of viezigheid makkelijker loslaat en je je tuin of achterplaats snel kunt schoonkrijgen. Je kunt er makkelijk onkruid mee verwijderen, terras schoonspuiten, aanslag verwijderen en zelfs je tuin bewateren.

Tuinproducten | Blog Gebruik Een Drukspuit Om Je Tuin Grondig Schoon Te Maken .2

GEBRUIKEN VAN EEN DRUKSPUIT

In de winter zit je minder tot helemaal niet in je tuin. De planten in je tuin gaan toch dood, bladeren vallen van de boom en het is natuurlijk veel te koud buiten.  Buiten de winter wil je wel graag in je tuin zitten of aan je tuin werken, maar dan merk je al snel dat je tuin in een korte tijd veel onkruid, aanslag en mos heeft verzameld. Je bent meestal constant bezig met je tuin, van lente tot begin herfst en dan kun je vast iets gebruiken dat het schoonmaken makkelijker maakt. Een drukspuit is daar ideaal voor. De spuit kun je gebruiken in een tuin vol met planten, maar ook in een tuin vol met stenen.

Tuin vol met planten

Als je planten in je tuin hebt, wil je ze graag goed verzorgen. Een goed verzorgde tuin is een mooie tuin. Door je planten op een zonnige of juist donkere plek neer te zetten en ze regelmatig water te geven blijven ze gezond. Hiervoor kun je de drukspuit gebruiken. Uit de spuit komt in een korte tijd veel water. Als je planten bijvoorbeeld last hebben van beestjes kun je met drukspuit ook bestrijdingsmiddel verspreiden over de specifieke plant, zo komt dat middel ook niet op de rest van de planten.

Tuinproducten | Blog Gebruik Een Drukspuit Om Je Tuin Grondig Schoon Te Maken .3

Tuin vol met stenen

Als je een tuin hebt waar veel stenen liggen of bijvoorbeeld muurtjes in staan dan is een drukspuit ook ideaal. Met de spuit kun je grote oppervlakken in een korte tijd schoonmaken. Door de hoge druk waarmee je het water eruit kan laten spuiten maak je makkelijk de stenen schoon en haal je tegelijkertijd wat onkruid weg. Aanslag of vuiligheid spoel je hiermee ook makkelijk weg.

Met de hogedrukspuit krijg je in een korte tijd veel gedaan en kan je dus effectief je tuin schoonmaken of bewateren.

Tuinproducten | Blog Gebruik Een Drukspuit Om Je Tuin Grondig Schoon Te Maken
Scroll naar top