Genieten in je tuin!

HANGSTOELEN ALS VAKANTIE IN JE EIGEN TUIN

Heb je hangstoelen al eens goed bekeken? Het zijn heerlijk coconnetjes waar je lekker in weg kan kruipen. En ze zijn vaak gemaakt om tegen weer en wind bestand te zijn, dus kunnen ze in de tuin staan. Stel je eens voor wat voor een heerlijke zomerdagen je dan in je eigen tuin kan doorbrengen. Met een lekker kopje thee of een goed boek. Een hangstoel in de tuin is als een ontspannen klein schommeltje. Het is dus erg makkelijk om lekker weg te dromen. Met zo’n stoel hoef je de Franse zon niet meer op te zoeken…

Tuinproducten | Blog Hangstoelen als vakantie in je eigen tuin

HANGSTOELEN OF EEN HANGMAT? EEN KEUZE HOEF JE SOMS NIET TE MAKEN

Er zijn veel ontwerpen van hangstoelen. Sommige zijn erg stevig, gemaakt van ijzer of hout. Anderen zijn voornamelijk gemaakt van touw. Daardoor kunnen die heerlijk schommelen. Dan beginnen ze wel heel erg op een hangmat te lijken. Als je overweegt om een hangmat te nemen, denk dan ook eens aan een hangstoel. Daar kun je heel makkelijk in- en uitstappen en toch lekker heen en weer wiegen. Dat is toch wel iets praktischer dan een hangmat, waarbij je soms nog een beetje moet stuntelen om erin te stappen.

EEN KEUZE MAKEN IN HANGSTOELEN

Hangstoelen kunnen erg van elkaar verschillen. Waar de één vederlicht is vanwege het lichte materiaal, is de andere een stuk zwaarder vanwege het ijzeren frame. Dat maakt een groot verschil in het gebruik. Het is verstandig om vóór je aankoop goed na te gaan of en hoe vaak je de hangstoel wil gaan verplaatsen. Bedenk waar het meubel voornamelijk zal staan. Als het op een onoverdekte plaats is waar de stoel nat kan worden, koop dan geen zwaar exemplaar. En als je de stoel praktisch moet ophangen, bedenk dan wel of en waar dat mogelijk is.

Tuinproducten | Blog Hangstoelen als vakantie in je eigen tuin .2
Scroll naar top