Genieten in je tuin!

Het inrichten van een sfeervolle tuin met tuindecoraties

Je kan je tuin op allerlei manieren inrichten. Tuindecoraties heb je in alle soorten en maten. Van een kleine bloempot tot een grote schutting, er kan van alles en nog wat. Ja, ook schuttingen kunnen decoratief zijn. Ga eerst eens fantaseren over hoe jij de ideale tuin voor je ziet. Moeten de versieringen vooral een subtiele extra versiering geven voor je bloementuin? Of is je tuin een verlengstuk van het bewijs dat jij een uitstekende smaak voor inrichten hebt en wil je je tuin ook een pareltje van functionele inrichting maken? Als je weet wat je met je tuin wil bereiken is het decoreren ervan al een stuk makkelijker.

Tuinproducten | Blog Het inrichten van een sfeervolle tuin met tuindecoraties .2

SPEELSE TUINDECORATIES

Sommige tuindecoraties zijn er puur als sterling voor het oog. Dan kan je creatief gaan denken. Zet je je tuinkaboutertjes in een speels cirkeltje en beeld je daarmee een kaboutervergadering uit? Of hang je bloempotten aan de schutting om die wat op te fleuren? Je kan natuurlijk ook wat kleine bijzettafeltjes neerzetten en daar een extra bloempot, of een maffe kleine vogelverschrikker opzetten omringt door windmolentjes of metalen vlinders. Als het om het uiterlijk van je tuin gaat, is er niet snel iets te gek.  

FUNCTIONELE TUINDECORATIES

Je kan je tuin natuurlijk ook sfeervol inrichten en daar iets nuttigs aan overhouden. Denk aan een hippe regenton, een mooie overkapping zodat je ook uit de wind een boek kan lezen in de buitenlucht, of gewoon aan een schutting. Die heb je bijna altijd nodig om je tuin mee te omringen. En dat kan heel modieus; schuttingen zijn allang niet alleen maar wegrottende, verticale houten latten meer! Ze zijn er ook in ijzer, bamboe en in verschillende kleuren. Functioneel en toch mooi! Een wat dacht je van een hot tub? Als die geen functie heeft… En je tuin ziet er meteen een stuk chiquer uit.

Tuinproducten | Blog Het inrichten van een sfeervolle tuin met tuindecoraties
Scroll naar top