Genieten in je tuin!

HOT TUBS, WAT WIL JE NOG MEER?

Ken je Donna Summer nog? All I want is hot stuff. Vervang hot stuff eens door hot tubs.  Het past verbazingwekkend goed in de muziek en het is nog waar ook. Met dit fantastische tuinmeubel kun je fantastische herinneringen maken. Gezellige avondjes: onder het genot van een biertje lekker kletsen met vrienden in het warme water in de zomer. Of doe als de Finnen en kijk of jij ook de kou in durft als je net heerlijk bent opgewarmd.

En natuurlijk houdt het niet op bij gezelligheid en lol. Een paar rozenblaadjes en voilà: kant en klare, pure romantiek.

Tuinproducten | Blogs Hot tubs, wat wil je nog meer? .2

VERSCHILLENDE SOORTEN HOT TUBS

Er bestaan verschillende uitvoeringen van hot tubs. Je hebt modellen van kunststof, hout en daarmee is de uitstraling van elke hot tub anders. Ze worden ook allemaal anders verwarmt: opwarmen door een systeem dat het water verwarmt zodra je in de aangesloten korf een gezellig knapperend kampvuur te stoken is populair. Kijk niet alleen welke stijl tuinstoelen bij jouw stijl past. Je kan dat nu ook doen als je jezelf al lekker buiten in warm water ziet ontspannen.  Hoe dan ook zal je buitenbad de kers op de taart in de tuin worden.

HEB JE PLANNEN VOOR EEN HOT TUB?

Als je al overweegt om een hot tub te nemen voor in de tuin, bedenk dan dat het ene model een ander onderhoud nodig heeft dan het andere. Of dat er verschillende manieren zijn om in je buitenbad te stappen. Moet je eerst een ladder op of kun je zo het water in glijden?  Als je in het water ligt, zullen deze vragen je niet langer bezighouden, maar voor dat fijne moment zo ver is, doe je er goed aan om dit soort praktische dingen goed te overwegen. Je wil immers niet dat de dagdroom van een heerlijke relaxplek in de tuin altijd voorafgaat aan een hoop onnodig gemopper. Een goede voorbereiding verdubbelt het genot van je ontspannen moment.

Tuinproducten | Blogs Hot tubs, wat wil je nog meer?
Scroll naar top