Genieten in je tuin!

Hoveniers

De tuin onderhouden is vaak een hele klus. Je kunt ervoor kiezen om dit zelf te doen, maar Hoveniers hebben daar vaak ook een oplossing voor. Bijvoorbeeld een jaarlijks onderhoud contract, waarbij de Hovenier elke periode langskomt om de tuin te onderhouden. Zo ligt je tuin er het hele jaar netjes en goed onderhouden bij. Onze specialisten  hebben de Hoveniers voor je geselecteerd die hierin goed naar voren komen, en de prijs valt eigenlijk ook best mee.

Tuinproducten | Hoveniers

Creëer direct een andere sfeer!

Hoveniers

Hoe klein of groot je tuin ook is, Hoveniers kunnen je helpen met het aanleggen en onderhouden. Zo zorg je voor een tuin die prettig is om naar te kijken. Het maakt niet uit of dat je voortuin of achtertuin is. Hoveniers kunnen alles dat aan de tuin gerelateerd is voor je uitvoeren. Dat kan ook gaan om de bestrating of het kappen van bomen. Ook kunnen ze vijvers aanleggen en hebben ze over het algemeen veel kennis van planten en begroeiing. Eigenlijk kunnen Hoveniers alles van aanleg tot oplevering van je tuin voor je doen. Maar ook het onderhoud van de tuin kun je uitbesteden. Zeker met een grotere tuin met veel groen en als je zelf weinig tijd hebt voor het tuinonderhoud kan dit erg prettig zijn. Je tuin blijft er dan netjes uitzien. De Hovenier komt om de zoveel tijd, naar jullie afgesproken momenten, om de tuin weer netjes op orde te brengen.

Voor al je klussen in de tuin

Hoveniers kunnen simpele en moeilijkere klussen rondom de tuin voor je uitvoeren. Het kan zo simpel zijn als onkruid wieden en het gras maaien als het om onderhoud gaat. Maar misschien heb je mooie struiken waar je een unieke vorm in wil, ook dan kun je Hoveniers inschakelen. Hoveniers vind je overal in Nederland. Je kunt dus een lokale Hovenier vinden die jou komt helpen. Dat kan met regelmaat voor het onderhoud, zo regelmatig als jij dat nodig vindt. Of gewoon eenmalig, om eens te kijken of dat je bevalt, of omdat je gewoon een keertje zelf geen tijd hebt. Maar ook als je iets totaal nieuws van je tuin wil maken, kun je een Hovenier inschakelen. Behalve werken met groen, werken Hoveniers ook met bestrating en het aanleggen van vijvers. Genoeg opties en keuzes dus voor wat je kunt verwachten van Hoveniers.

Tuinproducten | Hoveniers .2

Genieten in je tuin!

Hoveniers

Hoveniers zijn echte tuinspecialisten. Het is misschien voor iedereen die een tuin heeft wel eens goed om een gesprek met een Hovenier te hebben. Deze kan bijvoorbeeld adviseren welke beplanting je kunt zetten tussen de reeds bestaande beplanting. Naast het advies van een Hovenier is het goed om rekening te houden met een aantal andere aspecten in je tuin:

Tuinproducten | Hoveniers .3
Scroll naar top