Genieten in je tuin!

LOUNGESETS: HET ULTIEME RUSTGEVOEL

Loungesets. Het klinkt echt heerlijk ontspannen, nietwaar? Spreek het woord maar eens uit. Je kan het woord lounge net zo lekker in de mond uitrekken als je met je lijf kan in zo’n fantastisch meubel. En er is natuurlijk ruimte voor meer dan een persoon. Lekker knus met en languit op de bank in de tuin, met een heerlijk zonnetje en een sissende barbecue als aanvullend decor. Dan denk je toch wel twee keer voordat je wat extra losse tuinstoelen koopt?  Laat zie ontspannende zomeravonden maar komen. Jij en je tuin zijn er klaar voor.

Tuinproducten | Loungesets : Het Ultieme Rustgevoel

LOUNGESETS VOOR IEDEREEN

Er zijn loungesets in verschillende maten. Daardoor wordt het meubel ook beschikbaar voor mensen die geen joekel van een tuin hebben. Er zijn exemplaren waar twee mensen lekker bij elkaar op de bank kunnen ontspannen. Maar ook voor een groep van zes mensen is er een optie. Kenmerkend voor de comfortabele banken zijn de hoekige ontwerpen of de uitvoering van een rieten stoel met hoge armleuningen. De rieten uitvoeringen doen klassiek aan, maar er zijn ook modernere uitvoeringen voor in de tuin te kiezen. Voor elke smaak en voor elke tuin is er wel iets te vinden.

LOUNGESETS: DE COMPLETE INRICHTING VOOR DE TUIN

Hoewel loungesets erg van elkaar verschillen, hebben ze wel met elkaar gemeen dat ze voor een complete inrichting van de tuin zorgen. Of het nu om een paar ontspannen stoelen met een klein bijzettafeltje gaat, of een er meteen in het oog springende loungebank voor meerdere personen gaat, met zo’n set aan tuinmeubelen ben je vrijwel meteen klaar met het inrichten van de tuin. Of er nu nog een vijver, een bloemenperkje of een speeltoestel bij komt, de sfeer van de tuin is er al ver mee bepaald. Een heerlijke sfeer om lekker in weg te lummelen, welteverstaan.

Tuinproducten | Loungesets : Het Ultieme Rustgevoel .2
Scroll naar top