Genieten in je tuin!

Overkappingen

Tuinproducten | Overkappingen

Creëer direct en andere sfeer!

overkappingen in de tuin tegen zon of regen

Wie een woning heeft met een grote tuin kan daar meer van genieten met een Overkapping. Want met een Overkapping heb je de kans om vaker en langer buiten te zijn. Overdag zorgt een goede Overkapping ervoor dat je beschermd bent tegen fel zonlicht. Je kunt dan bij een aangename temperatuur buiten blijven zitten in plaats van dat je snel gedwongen wordt om naar binnen te gaan. In de avonduren blijft het onder een Overkapping nog uren lang aangenaam warm. Je kunt dus met vrienden en familie lekker buiten blijven zitten. Als het regent zorgt een Overkapping voor fijne een droge plek.

Tuinproducten | Overkappingen .3

voor elke soort tuin is er een ruime keus aan overkappingen

Woningen en tuinen zijn er in allerlei soorten en maten, maar door het ruime aanbod is er voor elke situatie wel een mooie Overkapping te vinden, aan de woning aangebouwd of vrijstaand. Wie een woning met een tuin heeft waar de zon een groot deel van de dag vol op schijnt, zal veel plezier hebben van een Overkapping in de vorm van een veranda. Die wordt aan de woning geplaatst. Het grote voordeel van zo’n soort Overkapping is, dat er geen rechtstreeks zonlicht meer de woning in kan vallen. In de zomermaanden zal het daardoor ook binnenshuis een stuk koeler blijven.

Materiaal en materiaalkeuze van de overkapping

Het ruime aanbod van Overkappingen voorzien ook in allerlei mogelijkheden voor het dak. Voor volledige bescherming tegen regen kun je kiezen voor een gesloten dak, van hout of met een glazen koepel. Als de Overkapping vooral bedoeld is als bescherming tegen fel zonlicht kun je kiezen voor een dak van gaas of doek. Zo’n Overkapping heeft als voordeel dat er geen warmte blijft hangen. Een nadeel is dat je bij zo’n dak niet beschermd bent tegen regen. Omdat de keus bij Overkappingen zo enorm groot is, kun je je het beste laten adviseren door professionals.

Tuinproducten | Overkappingen .2

Genieten in je tuin!

Overkappingen creëren de sfeer waar je naar op zoek bent

Of je nu op zoek bent naar een Overkapping tegen de zon of tegen de regen, of wellicht zelfs tegen beide, het is goed om je in te lezen over alle mogelijkheden. We geven graag nog wat tips en ideeën om de gezellige sfeer in je tuin te creëren waar je naar op zoek bent.

Tuinproducten | Overkappingen .4
Scroll naar top