Genieten in je tuin!

PICKNICKTAFELS

De liefhebbers van gezellig samen eten kunnen daar buiten van genieten door een keus te maken uit één van de prachtige picknicktafels voor in de tuin. De traditionele picknicktafels zijn herkenbaar aan de geïntegreerde banken, al zijn er ook modellen waar je losse banken bij kunt krijgen. Meestal bieden picknicktafels plaats aan maximaal zes of acht personen. De tafels zijn gemaakt van zware houten balken. Er is dus geen risico dat je met tafel en al omvalt. De tafels zijn niet alleen heel zwaar, maar ook gemaakt van een kwalitatief goede houtsoort. Vocht en zonlicht hebben nauwelijks invloed op de duurzame gebruikte materialen.

Tuinproducten | Picknicktafels

KLEUREN

Traditionele picknicktafels zijn gemaakt van ruw houten materiaal. Er zijn niet alleen rechthoekige tafels, maar ook modellen waar je rondom heen kunt zitten. Veel nieuwe modellen picknicktafels zijn bovendien verkrijgbaar in allerlei kleuren. Je kunt dus een tafel uitzoeken die past bij de sfeer van jouw tuin. Een voordeel van de geschilderde tafels is, dat ze gemakkelijker schoon te maken zijn. Vet en smeer kan niet meer in de tafel trekken en is met een vochtige doek snel te verwijderen. Het wordt aanbevolen om deze geschilderde picknicktafels na een aantal jaren opnieuw te schilderen. Dan gaat zo’n picknicktafel veel langer mee.

ANDERE PRODUCTEN VOOR PICKNICKEN

Naast de traditionele picknicktafels zijn er nog veel meer producten verkrijgbaar om te picknicken. Wat te denken van houten picknickbanken. Die kun je natuurlijk ook prima gebruiken om er gewoon lekker op te zitten. Wie op zijn vakantiebestemming graag wil picknicken kan kiezen voor een opvouwbare picknicktafel. Daar zitten geen banken aan vast, maar het zijn wel hele lange grote tafels, waar je veel gerechten op kwijt kunt. Voor degenen die in klein gezelschap af en toe een keertje willen picknicken zijn er tweepersoons opvouwbare picknicktafels te koop. Die zijn geschikt voor thuis en op vakantie.

Tuinproducten | Picknicktafels .2
Scroll naar top