Genieten in je tuin!

De tuin tijdens alle seizoenen

Van je tuin genieten en de tuin onderhouden tijdens alle Seizoenen. Er is altijd wel iets te doen in je tuin. Graag even onze specialisten adviezen voor een  mooi verzorgde tuin tijdens elk Seizoen, met de daarbij behorende producten.

Tuinproducten | De tuin in elk seizoen

De Tuin in de lente

De tuin schoonmaken en voorbereiden op het komende jaar genieten. Wanneer begin je nu precies met grasmaaien? En welke bloembollen kunnen nu de grond in? Welke tuinproducten en tuingereedschap kan ik hiervoor het beste gebruiken?….. Lees hier alles over de lente tuin met de seizoen tuinproducten: ….. Een tuin in de lente …..

De tuin in de zomer

Heerlijk genieten van de zon in de tuin en de zwoele zomeravonden. Hoe kun je je tuin het beste besproeien tijdens de warmste maanden? Welke planten kan ik het beste snoeien en waarmee? Is een tuinvijver misschien een idee? ….. Lees hier alles over de zomer tuin met de seizoen tuinproducten: ….. Een tuin in de zomer …..

Tuinproducten | De tuin in elk seizoen .3

De tuin in de herfst

Nog net even heerlijk genieten bij de vuurtafel in de tuin met lekkere tuinkussens. De bladeren beginnen te vallen. Hoe maak ik de tuin klaar voor de winter? Welk tuingereedschap kan ik hier het beste voor gebruiken? ….. Lees hier alles over de herfst tuin met de seizoen tuinproducten : ….. Een tuin in de herfst …..

De tuin in de winter

Een witte laag sneeuw in de tuin of gewoon een gure wind. Is je tuin winter bestendig? Wat kan ik tijdens de winter in de tuin doen om er zoveel mogelijk van te genieten? Komen er al vogels en andere dieren kijken of je iets te eten hebt? ….. Lees hier alles over de winter tuin met de seizoen tuinproducten: ….. Een tuin in de winter …..

Tuinproducten | De tuin in elk seizoen .2

Genieten tijdens alle seizoenen!

De tuin tijdens alle seizoenen

Natuurlijk is het ook leuk om dit jaar eens goed te bedenken of je de tuinindeling niet totaal anders wilt volgend jaar. Wellicht een tuinhuis met een overkapping waar je gezellig aan een vuurtafel onder kunt zitten? Een nieuwe lounge set? Of een speeltoestel voor de kinderen? Dan is het leuk om het hele jaar door eens te kijken hoe je nu daadwerkelijk je tuin gebruikt, waar je graag zit in de tuin en waarom.  Welke planten en bomen geniet je van, en bloeit er elk seizoen wel iets in je tuin?  Dat is de eerste stap naar nog meer plezier de volgende jaren, tijdens alle Seizoenen.

Tuinproducten | De tuin in elk seizoen .4
Scroll naar top