Genieten in je tuin!

SFEEROMHEINING VAN JE TUIN MET MOOIE SCHUTTINGEN

Schuttingen hebben soms het imago van een gemene optrekking die je neerzet om je gemene buren maar vooral niet te hoeven zien. Daar wordt je tuinbeeld natuurlijk niet vrolijker van. Maar met een mooie schutting doet je tuin prettig en vriendelijk aan: als je maar weet wat er bij je past. Je kan een mooie schutting neerzetten voor je tuinomheining.  Of je nu slecht of goed met de buren op kunt schieten, een schutting moet ook passen bij de sfeer van je tuin in het algemeen. Daarin heb je heel veel keuze en ontwerpen. Zo wordt je tuin een mooie afgebakende plek om lekker in te kunnen ontspannen.

Tuinproducten | Blog Sfeeromheining Van Je Tuin Met Mooie Schuttingen

HIP EN HOUT: VERSCHILLENDE SOORTEN SCHUTTINGEN

Schuttingen waren vroeger vooral functioneel en vaak van hout.  Je kan nog steeds schuttingen in veel verschillende houtsoorten vinden in verschillende kleurentinten. Er zijn zelfs schuttingen van bamboe verkrijgbaar! Maar als je hout wat te ouderwets of saai vindt, kun je ook kiezen uit de vele uitvoeringen kunststof en staal. Ben je dus fan van een strakke en moderne stijl, dan hoeft die stijl zich niet te beperken tot de woonkamer.

Tuinproducten | Blog Sfeeromheining Van Je Tuin Met Mooie Schuttingen .3

STIJLVOLLE SCHUTTINGEN VOOR DE PERFECTE TUIN

Schuttingen zijn tegenwoordig al lang niet meer alleen functioneel. Ze worden niet alleen gebruikt om de grenzen van een tuin af te bakenen. Als je een grotere tuin hebt, kun je ook een korte schutting neerzetten bij je terras neerzetten, om zo de indruk van een kleine kamer te wekken. Dat kan bijvoorbeeld met een model van wilgentakken. Op deze manier kun je je creativiteit de vrije loop laten en wordt jouw tuin uniek, mooi en ongetwijfeld ook stijlvol. Zo krijg je een perfecte tuin die qua originaliteit niet kan onderdoen aan het werk van een echte architect. Het loont dus om goed rond te kijken als je een schutting gaat uitzoeken.

Tuinproducten | Blog Sfeeromheining Van Je Tuin Met Mooie Schuttingen .2
Scroll naar top