Genieten in je tuin!

Speeltoestellen

Tuinproducten | Speeltoestellen

Creëer direct een andere sfeer!

Een speeltoestel in de tuin voor elke leeftijd

Voor ieder kind zijn Speeltoestellen in de tuin ideaal. Niet alleen voor je eigen kinderen, maar ook voor hun vriendjes en vriendinnetjes maakt het hebben van een Speeltoestel in de tuin het extra leuk om bij jullie over de vloer te komen. Zolang alle kinderen maar om en om of tegelijkertijd van de Speeltoestellen gebruik kunnen maken. Eén schommel voor zes kinderen is misschien wat te beperkt. Dan kun je, als je niet veel meer ruimte hebt, misschien beter kiezen voor een glijbaan. Er zijn talloze Speeltoestellen voor in de tuin te vinden. De ene groter dan de andere. Maar allemaal voor de kinderen leuk. Het meest leuke is natuurlijk als ze er nog jaren plezier van kunnen hebben. Of dat jij er als volwassene ook nog van kunt genieten. Dat kan bijvoorbeeld met een Cocoon nestschommel. Daar kunnen jonge kinderen maar ook pubers en volwassenen prima in schommelen en van blijven genieten. Want zeg nou zelf, schommelen blijft toch leuk?

Tuinproducten | Speeltoestellen .2

Kleine en grote speeltoestellen voor in de tuin

Je hoeft natuurlijk geen speeltuin van je achtertuin te maken. Maar het is wel leuk voor je kind of kinderen en hun vrienden. Er zijn natuurlijk ook Speeltoestellen die beter geschikt zijn voor wanneer je weinig ruimte in de tuin hebt of die ruimte niet wil opgeven voor Speeltoestellen. Spelen op straat is ook gewoon leuk, bijvoorbeeld met een bal. Of stoepkrijt. Buiten spelen hoeft helemaal niet te betekenen dat je je tuin moet omtoveren tot speeltuin. Zeker als je die ruimte niet hebt, wordt dat natuurlijk lastig. Heb je wel alle ruimte en vind je het niet erg om die te besteden aan Speeltoestellen? Denk dan aan een trampoline, ook daar kun je nog jaren van genieten, niet alleen als de kinderen erg jong zijn.

Tuinproducten | Speeltoestellen .3

Genieten in je tuin!

Speeltoestellen aanpassen aan de leeftijden

Kinderen groeien en het Speeltoestel kun je met de leeftijd van de kinderen laten mee groeien. Wanneer de basis goed is samengesteld, kun je het Speeltoestel zo aanpassen dat deze altijd spannend blijft, welke leeftijd de kinderen ook hebben.

Tuinproducten | Speeltoestellen .4
Scroll naar top