Genieten in je tuin!

Tuindecoratie

Tuinproducten | Tuin Decoratie

Creëer direct een andere sfeer!

met tuindecoraties een nieuwe sfeer creëren

Door middel van Tuindecoratie kun je een nieuwe sfeer creëren in je tuin of je balkon. Met Tuindecoratie wordt van alles bedoeld met decoratieve waarde. Dat zijn sculpturen, stukken hout, schilderijen, kleden, tuinkabouters, beelden van dieren, vlinders en vogels, kunstwerken en ornamenten met water. Het enige verschil tussen decoraties binnen en buitenshuis is, dat de producten voor buitenshuis waterbestendig zijn. Met deze Tuindecoraties kan de sfeer uit je woonkamer worden doorgetrokken naar buiten. Het maakt niet uit of je een balkon hebt of een tuin; met Tuindecoratie ligt elke sfeer binnen handbereik.

Tuinproducten | Tuindecoraties.4

klimplanten in elk seizoen als schuttingdecoratie

Schuttingen zijn meestal kale wanden van hout, waardoor je je behoorlijk opgesloten kunt voelen in je tuin. Er zijn allerlei manieren om daar wat aan te doen. Je kunt de schutting een kleurtje geven of laten beklimmen met mooie klimplanten. De basis kan dan hedera zijn, met een mooie trosroos of hibiscus erdoor in felle kleuren. of beide. Een klimjasmijn heeft prachtige witte bloemen en ruikt daarnaast erg lekker. Door de mooi gekleurde bloemen lijkt je tuin ineens een stuk lichter en groter. Het is direct veel leuker om daar te gaan zitten.

Tuinproducten | Tuindecoraties.2

een landelijke of juist hippe stijl creëren met plantenbakken

Bij Tuindecoratie kun je ook wat traditioneler denken en op zoek gaan naar mooie potten en schalen voor je planten. Want ook dat is Tuindecoratie. Door gebruik te maken van de nieuwste trends op het gebied van potterie geef je je terras of balkon een nieuwe uitstraling. Om de potten extra goed uit te laten komen kun je bij de Tuindecoratie leuke water- en zonbestendige kleden vinden. Die leg je onder de potten, wat tot verrassende resultaten leidt. Tuindecoratie kun je nooit teveel aanschaffen. Er is altijd wel een plekje waar je het kunt gebruiken.

Tuinproducten | Tuin Decoratie .3
Scroll naar top