Genieten in je tuin!

tuinkussens

Tuinproducten | Tuin Kussens

Creëer direct een andere sfeer!

TIPS VOOR DE AANSCHAF VAN TUINKUSSENS

Als je in de tuin een mooie loungeset, banken of tuinstoelen hebt staan, kun je het zitgemak aanzienlijk verhogen met een set Tuinkussens. Dat zijn kussens die geschikt zijn om buiten te gebruiken. Eén van de prettige kenmerken is, dat ze niet snel verkleuren in het zonlicht. Het is ook niet erg als Tuinkussens een keer nat worden van een regenbui. Als je ze goed laat drogen gaat het niet ten koste van de kwaliteit. Je hebt dus jarenlang plezier van Tuinkussens. Bij de aanschaf zijn er enkele dingen waarop je moet letten. Daarmee zijn teleurstellingen te voorkomen.

Tuinproducten | Tuinkussens .4

TUINKUSSENS ZIJN MODEARTIKELEN

Als je een grote tuin hebt met veel meubels kun je daar behoorlijk wat Tuinkussens op kwijt. Het wordt aangeraden om die in één keer aan te schaffen. Tuinkussens zijn modeartikelen en dat betekent dat een dessin maar één jaar in de collectie zit. Het is dus niet mogelijk om in het ene jaar een deel van de Tuinkussens te kopen en het jaar daarna nog een aantal in hetzelfde dessin. Het is zelfs niet verstandig om de aankoop in twee delen te doen. Dan loop je het risico dat het verfbad dat de eerste keer is gebruikt een tint verschilt van het verfbad bij de tweede aankoop.

Tuinproducten | Tuin Kussens .2

DIKKER IS NIET PER SE COMFORTABELER

Om te ontdekken of Tuinkussens comfortabel zitten kun je ze het beste in de winkel even testen. Vaak wordt gedacht dat de dikte van de kussens een indicatie is voor het zitcomfort. Maar dat is niet zo. Bij loungekussens gaat het vooral om de stevigheid. Deze kussens moeten zorgen voor veel ondersteuning. De kans is groot dat een heel dik zacht kussen veel minder lekker zit dan een wat dunner exemplaar, dat heel stevig is. Wat voor jou het beste werkt is een kwestie van smaak. Aarzel dus niet, en probeer de Tuinkussens uit voordat je ze aanschaft.

Genieten in je tuin!

Tuin Kussens onderhouden

Tuinkussens geven sfeer aan de tuin. Wanneer de Tuinkussens mooi en netjes blijven heb je er jarenlang plezier van. We helpen je graag met wat ideeën  om de diepe, mooie kleuren van de kussens te behouden, het weer eruit te houden en manieren om de kussens op te bergen

Tuinproducten | Tuin Kussens .3
Scroll naar top