Genieten in je tuin!

VERWIJDER JE ONKRUIDMET ONKRUIDVERWIJDERAARS

Het is heerlijk om een tuin te hebben waar je lekker in kan gaan zitten in de warme maanden of waar je aan kan werken en dingen op kan verbouwen. Toch zit er ook een minpuntje aan een tuin hebben, namelijk het onkruid. Onkruid groeit snel en verstopt zich op de meest onmogelijke plekken en je kan er per maand uren mee bezig zijn om het te verwijderen. Gelukkig zijn er verschillende onkruidverwijderaars die je helpen om onkruid, aanslag en viezigheid weg te halen. Hiermee hoef je niet meer last van je rug en knieën te krijgen.

Tuinproducten | Blog Verwijder Je Onkruid Met Onkruidverwijderaars

ONKRUID- OF HOGEDRUKSPUIT

Met een onkruidspuit kun je veel doen om je tuin te verzorgen en vrij te krijgen van onkruid. Door de hoge druk kan de spuit hard water spuiten en hiermee aanslag of vuiligheid weg krijgen. Het water kan zo hard spuiten dat je soms ook onkruid los kunt krijgen en spoelen. Daarnaast kun je een onkruid- of drukspuit ook gebruiken om bestrijdingsmiddel op planten te spuiten die last hebben van beestjes en als je die bestrijdt zul je ook veel onkruid bestrijden.

Tuinproducten | Blog Verwijder Je Onkruid Met Onkruidverwijderaars .2

ONKRUIDBORSTEL

Een onkruidborstel is fijn voor die moeilijk te bereiken plekjes of onkruid tussen stenen en muren. Doordat de borstel ronddraait raakt het onkruid makkelijk los en kun je het daarna weggooien. Een onkruidborstel gaat veel sneller dan onkruid en mos zelf tussen stenen en tegels uit halen.

Tuinproducten | Blog Verwijder Je Onkruid Met Onkruidverwijderaars .3

ONKRUIDBRANDER

De onkruidbrander is een heel effectieve onkruidverwijderaar. Door met de brander het onkruid te verbranden haal je het makkelijk weg en droogt het ook uit, zodat het niet verder zal groeien. Met de brander kun je ook makkelijk bij moeilijk bereikbare plekjes komen.

DE BESTE ONKRUIDVERWIJDERAAR VOOR JOU

Welke onkruidverwijderaar het beste is voor jou hangt compleet van je situatie af. Heb je veel stenen in je tuin en wil je graag snel een groot oppervlakte schoon krijgen? Dan is de spuit het beste. Heb je veel irritante hoekjes in je tuin, dan is de brander of borstel een goede optie. De meeste onkruidverwijderaars zijn daarnaast elektrisch en dus heel makkelijk om te gebruiken.

Scroll naar top