Genieten in je tuin!

WANNEER HAAL JE JE TUINSTOELEN TEVOORSCHIJN?

Tuinstoelen uitkiezen is een leuk als je je tuin nog aan het inrichten bent. Maar als die leuke fase voorbij is, heb je met de praktische zaken te maken. Het zou leuk zijn als je elke dag van het jaar in de tuin kan zitten, maar het Hollandse weer gooit vaak roet in het eten. Bedenk daarom hoe vaak en wanneer je buiten gaat zitten. Niet zo vaak waarschijnlijk. Bij het aanschaffen is het daarom verstandig om te bedenken hoe je de tuinstoelen op gaat bergen.

Tuinproducten | Wanneer Haal Je De Tuinstelen Naar Buiten

TUINSTOELEN STAPELEN OF INKLAPPEN?

Hoewel er ook tuinstoelen zijn die niet onderdoen voor eetkamertafels, zijn er veel soorten die erop gemaakt zijn om makkelijk te verplaatsen of op te ruimen. De meest gangbare manieren om de stoelen op te ruimen zijn natuurlijk opstapelen en inklappen. Wat is voor jou het makkelijkst om te doen? Waar heb je ruimte voor? Wat doe je met de eventuele kussens? Hier denk je misschien niet meteen bij na tijdens het winkelen, maar als je dat wel meeneemt bij je keuze, kan dat teleurstelling of irritaties voorkomen als je thuiskomt.

TUINSTOELEN VOOR DE BARBECUE

Als je tuinstoelen eigenlijk maar een keer per jaar nodig hebt voor de jaarlijkse barbecue met vrienden, kun je overwegen om simpele plastic tuinstoelen, of kleine houten klapstoeltjes te kopen. Die modellen zijn zodanig eenvoudig dat ze het makkelijkst op te ruimen zijn en heb je er de rest van het jaar geen last van. En eens zoveel plezier als het dan tijd is om een lading hamburgers te bakken in de buitenlucht.

Niet zo’n vleesliefhebber, maar een echte tuinman? Ook voor jou zijn er eenvoudig stapelbare stoelen, bijvoorbeeld van staal. Zoek er een mooi kussentje bij die makkelijk op de stoel kunnen blijven liggen.

Tuinproducten | Wanneer Haal Je De Tuinstelen Naar Buiten .2
Scroll naar top