Genieten in je tuin!

WAT IS HET DOEL VAN DE TUINSTOELEN?

Er zijn ontzettend veel tuinstoelen verkrijgbaar. Om je nog een beetje te kunnen oriënteren, is het verstandig om eerst eens na te denken waar je het meubel vooral voor gaat gebruiken.

Als je jezelf in de zomer al heerlijk buiten ziet dineren aan een lange tafel, is een rechte, stevige stoel een verstandige keuze. Wil je vooral in het zonnigste hoekje van de tuin je boek lezen, dan kun je kiezen voor een stoel waar je net iets meer in weg kan zakken. De keuze is reuze, maar het moet vooral jouw keuze zijn. Waar kun je dan het beste op letten?

Tuinproducten | Wat Is Het Doel Van Tuinstoelen

TUINSTOELEN MET OF ZONDER KUSSENS

Afhankelijk van waar je de tuinstoelen wil plaatsen (onder een overkapping, of juist midden op het gras in de tuin) zal de keuze ook worden bepaald. Als de kans groot is dat de stoel nogal eens nat wordt, dan kan je beter voor een stoel kiezen zonder kussen, of een kussen wat makkelijk van de stoel te halen is. Als je bij een plotselinge hoosbui nog minuten staat te friemelen om de kussens droog te houden, dan wordt je daar ook niet vrolijk van.  

Staat alles goed beschut, dan kan je gerust wat zwaardere kussens nemen voor op de stoel.

HET GEWICHT VAN DE TUINSTOELEN

Als de tuinstoelen op hun plek mogen blijven staan, kunnen ze gerust wat zwaarder zijn. Dat wordt een ander verhaal wanneer je de stoel om het uur wil verplaatsen om zo steeds in de zon te kunnen blijven zitten. Let dus ook op het gewicht. Als je veel gaat tillen, is het ook belangrijk dat je de stoel makkelijk vast kan pakken. Zijn de handvaten wel praktisch? Is de stoel niet zo lomp dat je nauwelijks nog kan lopen als je de stoel eenmaal in handen hebt? 

Tuinproducten | Wat Is Het Doel Van Tuinstoelen .2
Scroll naar top